pages-desktop
  • 25 jaar ervaring
  • Alles onder één dak
  • Vaste tandarts
  • Moderne praktijk
  • Tandtechnieker in huis
  • Anti angst behandeling

Tarieven tandheelkundige behandelingen

Begroting

De tandarts bepaalt in overleg met u welke behandeling en daarbij behorende verrichtingen worden uitgevoerd. Wanneer de kosten naar verwachting boven €100,- bedragen, ontvangt u een begroting met de geschatte kosten. Als er materiaal- en techniekkosten zijn berekend, staan deze apart vermeld. Materiaal- en/of techniekkosten worden 1 op 1 doorberekend. U heeft op aanvraag het recht de inkoopfactuur van de gemaakte kosten in te zien.

Mondzorgkosten.nl

Op deze pagina kunt u vinden hoe uw tandartsrekening is opgebouwd.

Betalen

Als u bij ons op afspraak bent geweest, bent u gewend om de rekening van Famed te ontvangen. Famed is samengegaan met Infomedics. Onze rekeningen worden daarom voortaan door Infomedics verstuurd.

Indien u hier geen toestemming voor geeft dient u de nota direct aan de balie te voldoen. Indien nodig kunt u voor het treffen van een betalingsregeling contact opnemen met Infomedics. De link vindt u hier.
Als u woonachtig bent buiten Nederland dient u de nota direct aan de balie te voldoen.

Op onze behandelingen zijn de voorwaarden van de ANT van toepassing, deze kunt u hier vinden.

ZorgSom

Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kan de tandarts met ZorgSom met u bekijken of de voorgenomen behandeling voor vergoeding in aanmerking komt. ZorgSom geeft een goede indicatie, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Tandtechniek

Wij werken met verschillende tandtechnische laboratoria. De prijslijsten kunt u hier vinden: